BB-asukkaat murtuivat itkuun – ilon kyyneleet vaihtuivat pettymykseksi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan tunteet pinnassa, kun hetki sitten finaaliviikon asukkaat tapasivat pitkän tauon jälkeen vanhoja asukkaita. Jälleennäkeminen oli odotettua tunteikkaampi, sillä useammatkin asukkaat murtuivat itkuun iloisesta jälleennäkemisestä.

Finalistit olivat vielä sisällä, kun he huomasivat, että vanhat asukkaat piilottelivat saunan takana. Paljastuksesta aiheutui valtava tunnevyöry, ja ensimmäisenä kyyneleitä vuodattivat Suvi, Tanja ja Janica. Heistä Janica tärisi ja itki samaan aikaan.

Mikael puolestaan takoi nyrkeillä lasiovea ja lupasi mennä pian oven läpi, ellei se pian aukeaisi. Seuraavaksi vanhat ja uudet asukkaat lauloivat kovaan ääneen ”Tequilaa naamaan” -laulunsa. Hetken kuluttua tilanne rauhoittui, ja asukkaat ryhtyivät huutelemaan kuulumisiaan lasioven läpi. Sen jälkeen ikkunan eteen laskeutui metalliverho, ja asukkaat päättelivät, etteivät he saa tavata asuintovereitaan.

– Voi vitsi Ansku ei vihaakaan mua, Mikael totesi huojentuneena.

– Ama on ihan v**un kaunis, Tanja puolestaan vaihteeksi kehui jotain asukasta.