BB-juontaja Elina Viitanen yllätettiin toden teolla

Big Brother · Stara.fi

Tänään Subilla nähtiin kuluvan vuoden viimeinen suora Big Brother Extra -lähetys, jota juonsi tuttuun tapaan Elina Viitanen. Hän teki juonnot poikkeuksellisesti BB-talon pihamaalta, jossa vanhat asukkaat odottivat jo innokkaina pääsyä taloon.

Lähetyksen loppupuolelle tuottajat olivat valmistelleet Elinalle yllätyksen, sillä hänet pantiin juontamaan käsikirjoituksen ulkopuolella olevaa tekstiä. Siinä hän juonsi lause lauseelta sisään itseään koskevan insertin. Siihen tuotantotiimi oli koonnut viimeisen lähetyksen kunniaksi Elinan mokia ja ilmeilyjä, jotka olivat tarttuneet nauhalle lähetysten ulkopuolella.

Lopulta kauden viimeisen suoran lähetyksen kunniaksi tuottaja toi Elinalle suuren kukkapuskan ja kuohuviinipullon, jonka Elina lupasi avata tämän illan BB-bileissä. Paikalla ovat siis lähes kaikki kauden aikaisemmat asukkaat, ja Elinakin asui taannoin useita päiviä talossa muiden asukkaiden tavoin.