Irina Shayk on seksikkäin tonttu

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Sheik on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa nykyisin seurustelevasta neitokaisesta veikattiin jo alkuvuodesta viime vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla.

Mallikaunotar on esiintynyt muun muuassa maineikkaan Sports Illustrated -lehden vuosittaisessa uimapukunumerossa kolmen vuoden ajan. Nyt kaunotar on keikistellyt Intimissimi-alusvaatemerkin mainoksessa alusvaatteisillaan, joten hän lienee tulevan joulun seksikkäin tonttu.Kuva: YouTube, Intimissimi

25-vuotias Irina Sheik, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kuten Annabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.