Vuoden kuumimmat rantaleijonat paidattomana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuosi 2011 lähestyy pian jo loppuaan, ja samaan aikaan kulunutta vuotta ynnätään yhteen monin tavoin. Esimerkiksi julkkisten rantakuvia on nähty verkossa vuoden aikana tuhansia ja nyt kuumimmista rantaleijonista on koottu yhteen kuvagalleria.

Popsugar-sivuston näyttävään kuvakoosteeseen on julkaistu joukko kuvia kuluneen vuoden komeimmista paidattomista miestähdistä. Kuvissa nähdään esimerkiksi näyttelijöitä ja urheilijoita, jotka nauttivat auringosta ja vesileikeistä rantalomillaan.

Vuoden kuumimpien rantaleijonien listalla nähdään muun muuassa futari David Beckham ja näyttelijät Zac Efron, Hugh Jackman, Will Smith, Jake Gyllenhaal, Robert Pattinson ja Matthew McConaughey. Sivusto pyytää kävijöitään myös äänestämään, kuka miehistä vie voiton Vuoden paidattomana tähtenä.