Järkytys suorassa X Factor -lähetyksessä – tuomarikin purskahti itkuun – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kykyjenetsintäkilpailujen myötä televisiossa on saatu viime vuosina todistaa harvinaisen montaa tapausta, jossa kykyihinsä rajattomasti luottaneet nuoret tähdet ovat kokeneet pettymyksiä, kun taidot eivät olekaan riittäneet. Esimerkiksi Idols-ohjelmassa monet 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat ovat pettyneet karvaasti.

Muissa ohjelmissa kilpailijoiksi voidaan ottaa vielä tätäkin nuorempia lupauksia, ja silloin pettymys on usein vieläkin suurempi. Tästä on tuoreena esimerkkinä teini-ikäinen Rachel Crow, joka passitettiin kotiin Yhdysvaltojen ensimmäisestä X Factor -kilpailusta. Neitokainen otti pudotuksen harvinaisen raskaasti, sillä hän romahti suorassa lähetyksessä täysin. Tilanne hämmensi katsojien lisäksi sekä juontajan että tuomariston.

Alla nähdään vielä Rachelin esiintyminen koelauluissa.