Big Brother loppuu tänään – kenen pitäisi voittaa?

Big Brother · Stara.fi

Hollantilaiseen formaattiin perustuva realitysarja Big Brother päättyy Suomessa tänään. Sunnuntai-iltana kisattava finaali päättää 104 päivää kestäneen ennätyspitkän kauden. 50.000 euron voittaja selviää siis jo tuntien kuluttua.

{democracy:135}

Parhaillaan asukkaat pohtivat miten heidän elämänsä tulee muuttumaan tämän illan jälkeen, kun he pääsevät palaamaan ulkomaailmaan.

– Jännittää ihan sikana, Janica kiteytti kaikkien ajatukset.

Finaaliviikolla talossa ovat BB-Suvi, BB-Janica, BB-Mikael, BB-Tanja ja BB-Ben. Heistä Mikael valittiin jo tuotantokauden alussa suoraan finaaliviikolle, eli hänellä on ollut koko tuotantokauden ajan immuniteetti nimeämisiin. Sääntörikkomuksen vuoksi hän kuitenkin päätyi kerran häätöäänestykseen.