Jessica Biel tiukassa asussa televisiovieraana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Biel todisti taannoin olevansa yksi Hollywoodin maanläheisimmistä tähdistä kiipeämällä Kilimanjaro-vuoren huipulle. Poptähti Justin Timberlaken kanssa on-off -suhteessa ollut Bielin tempauksen tarkoitus oli herättää julkisuudessa keskustelua ilmastonmuutoksen vaikutuksista.

Kesän ja syksyn aikana Jessica Biel on koristanut vain harvakseltaan viihdelehtien otsikoita, mutta nyt kaunotar on ikuistettu saapumassa The Late Night Show with David Letterman -keskusteluohjelman kuvauksiin upeassa valkoisessa asussa. Se korosti erityisesti Jessican terhakkaa takamusta, joka vangitsi ohikulkijoiden katseet.

29-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Näyttelijätär nähtiin sittemmin Hollywood-tähtiä vilisseessä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin seuraava projekti on Nailed-nimeä kantava romanttinen komedia, jossa hän näyttelee muun muassa Jake Gyllenhaalin kanssa.