Pikkupoika jäi yksin keittiöön – tässä sottainen tulos

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka kaksi pikkupoikaa aiheuttivat yksityisasunnossa tuhoa jäätyään kaksin jauhopussin kanssa. Taaperot saavat yleensä aikaan sotkua leikkiensä temmellyksessä. Joidenkin leikkien sotkuinen lopputulos voi kuitenkin aiheuttaa vanhemmille kovastikin sydämentykytyksiä.

Nyt nettivideolla nähdään mitä voi tapahtua, kun pikkupoika jää hetkeksi keittiöön valvomatta. Perheen keittiössä oli lemmikkikoirille tarkoitettu koiranruoka-automaatti, joka kiinnosti luonnollisesti myös pikkupoikaa. Kätevä automaatti jakoi auliisti koiranruokaa myös pikkupojalle, joka puolestaan hoiti ruoan jakelun eteenpäin pitkin keittiötä. Lisäksi kaapista löytyi suuri astiallinen lisäruokaa.

Kuva: YouTube