Pikkupojat saivat käsiinsä jauhopussin – näin kävi

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Taaperot saavat yleensä aikaan sotkua leikkiensä temmellyksessä. Joidenkin leikkien sotkuinen lopputulos voi kuitenkin aiheuttaa vanhemmille jopa slaagin. Nyt eräs yhdysvaltalainen perheenäiti sai todistaa, mitä tapahtuu, kun pikkupojat saavat käsiinsä jauhopussin.

Perheenäiti oli joutunut jättämään kaksi alle kouluikäistä poikaansa hetkeksi vartioimatta vessakäynnin takia. Huonovointinen äiti viipyi vessassa useiden minuuttien ajan ja sillä aikaa naisen pienokaiset olivat saaneet aikaan kaaoksen. Pojat olivat nimittäin päällystäneet kotinsa jauholla.

Videolla nähdään, kuinka pojat leikkivät viattomasti jauhopussilla talon olohuoneessa. Äiti saapuu paikalle ja jähmettää hetkeksi kysymyksellään yksi- ja kolmevuotiaan poikansa. Viattomat pojat eivät kuitenkaan tunne syyllisyyttä, sillä he jatkavat hauskaa jauholeikkiään äitinsäkin edessä.

– Ihan kuin lumimies olisi oksentanut ympäri olohuonettani. En tiedä, mitä tehdä. Oksennan kohta, huonovointinen äiti kauhistelee videolla.