Huuto.netin tuote hämmentää: Positiivinen raskaustesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman nettihuutokaupoissa on ollut myynnissä lähes kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Nyt suomalaisessa Huuto.net -nettihuutokaupassa myydään eniten tarjoavalle hieman poikkeuksellista tuotetta, kun positiivinen raskaustesti on kaupan.

Positiivisella raskaustestillä voidaan aiheuttaa hauskan käytännön pilan lisäksi myös paljon pahaa, mikäli sen ostaja ei paljasta huijaustaan. Tällä hetkellä tuotteen hinta on vielä yksi euro. Ilmoituksen selityksissä kerrotaankin millaisiin tarkoituksiin raskaustestiä voidaan käyttää.

– Myydään positiivisella tuloksella raskaustesti paketteineen! Pidä miehesi köytettynä sormiesi ympärille tai pidä muuten vain hauskaa toisen kustannuksella! Ilmoituksessa kerrotaan.Kuva: Huuto.net