BB-Janica: ”En osannut yhtään odottaa voittoa”

Big Brother · Stara.fi

Kuluvan vuoden Big Brother -realitysarja saatiin eilen viimein päätökseen myös Suomessa, kun voittajaksi kruunattiin BB-Janica. 31-vuotias kirjanpitäjä ja strippari voitti samalla 50.000 euron pääpotin.

Tänään medioissa on ihmetelty Mikaelin käytöstä kisan jälkeen, sillä hän otti tappionsa todella raskaasti. Voittaja Janica sen sijaan romahti jo studiossa nähdessään ystävänsä ja kuultuaan voitostaan. Toivuttuaan hän on nyt kommentoinut tuntemuksiana.

– En osannut yhtään odottaa voittoa. Pomo sanoi mulle, että pelkää että tulen olemaan talossa pitkään, tai sitten voitan. Odotan nyt vain, että näen lapseni. Halaan heitä ja kerron, että oli kova ikävä. Pidän heitä kotona niin paljon kuin pystyn, Janica kertoi Subille voittonsa jälkeen.

Big Brother -finaalia seurasi sunnuntaina keskimäärin lähes 600.000 katsojaa.