Justin Bieberin käsi eksyi Selena Gomezin pakaroille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber joutui äskettäin arestiin törsäämisensä takia. Poplaulajan Pattie-äiti määräsi pojalleen rangaistuksen, koska tämä osti 160.000 dollarin arvoisen erikoisvalmisteisen Range Rover -maasturin heräteostoksena.

17-vuotias Bieber esiintyi äskettäin Yhdysvaltojen presidentille Barack Obamalle Washingtonissa. Poppari matkusti paikan päälle tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Teinipariskunta innostui hellimään toisiaan kameroiden edessä Washingtonissa. Bieber nimittäin muun muuassa kouraisi tyttöystäväänsä takamuksesta.

Bieber hankki itselleen aiemmin tänä vuonna erikoisvalmistetun Cadillacin, jota poppari kutsuu Batmobileksi. Taannoin teinitähti törttöili Ferrarilla, sillä hän törmäsi autolla toiseen kaaraan parkkihallissa. Bieber ajoi myös taannoin kilpaa Ferrarillaan räppäri Everlastin Audi R8 -autoa vastaan.

Justin Bieber ryvettyi äskettäin seksiskandaalissa, kun hänen väitettiin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä. Skandaalin aiheuttaneen kohufanin Mariah Yeaterin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.