Maailman seksikkäimmät mallit musiikkivideolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin alusvaatemerkki lienee Victoria’s Secret, jonka malleina maailman seksikkäimmät kaunottaret poseeraavat vuodesta toiseen. Äskettäin yhtiö järjesti massiivisen muotinäytöksen, jota markkinoidakseen se teki malleineen historiallisen seksikkään musiikkivideon.

Suomessakin äskettäin käyneen Maroon 5 -yhtyeen hittikappale Moves Like Jagger sai toimia taustamusiikkina, jota mallit olivat videolla laulavinaan.

Näin kuumia kaunottaria on tuskin koskaan aiemmin nähty yhdellä musiikkivideolla. Mukana ovat nimittäin supermalleista Alessandra Ambrosio, Adriana LIma, Anne Vyalitsyna, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson ja Miranda Kerr.