Modern Warfare 3 rikkoi ”mahdottoman” ennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pelimaailman tulovirrat ovat kasvaneet merkittävästi nopeammin kuin viihdealan muiden osa-alueiden, ja ennätyksiä rikotaan yhä edelleen. Taannoin Avatar-elokuva ylitti kaikki aikaisemmat ennätykset, mutta nyt Call of Duty : Modern Warfare 3 -peli on ohittanut sen.

Modern Warfare 3 on nimittäin tehnyt viihdealan uuden ennätyksen siinä miten nopeasti tuote on tuottanut miljardi dollaria. Avatar tuotti tuhat miljoonaa 17 päivässä, mutta nyt Modern Warfare 3 on ylittänyt kaikki odotukset ja kilisytttänyt kassakoneita miljardin edestä vain 16 päivässä.

Tuore ennätys on upea esimerkki siitä, että pelimaailma on hyvissä voimissaan. Asiasta uutisoineen Variety-lehden mukaan pelimyynti on noussut vuodessa 15 prosenttia. Muita marraskuun hittipele olivat muun muassa Skyrim ja Uncharted 3.