Naisvarkaiden nolo törttöily tallentui valvontakameraan

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa on tapana joulun aikaan panostaa kotinsa pihapiirin valoihin ja koristeisiin. Hulppeat joulukoristeet saattavat kuitenkin herättää kateutta naapureiden keskuudessa. Nyt eräs naiskaksikko on jäänyt kiinni naapurinsa joulukoristeiden varastamisesta.

Naiset varastivat naapurinsa pihalta erilaisia joulukoristeita, jotka esittivät sarjakuvahahmoja. Varkaat nappasivat pihalta muun muuassa Mikki Hiiri -joulukoristeen sekä näyttävän pingviinikoristeen. Naiskaksikon varkaus tallentui kuitenkin naapurin valvontakameralle.

Naisten kerrottiin asettaneen koristeet varkauden jälkeen omalle pihamaalleen. Poliisit pidättivät naiskaksikon valvontakameran videon perusteella. Poliisin pitää tapausta törkeänä varkautena. Just One Station -ohjelmassa julkaistulla videolla nähdään, kuinka naiset pidätetään asuinalueen kadulla.