Hollywood-tähden ura ohi? Siivoaa nykyisin lattioita

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hairspray-elokuvassa supertähtien John Travoltan ja Zac Efronin kanssa näytellyt Nikki Blonsky on pitänyt viime aikoina hiljaiseloa näyttelijän uraltaan. Vuonna 2010 hän esiintyi ABC-televisiokanavan Huge-televisiosarjassa, joka lopetettiin jo muutaman jakson jälkeen.

Nyt 23-vuotiaan Blonskyn Hollywood-ura on pahasti jäissä, sillä neitokainen siivoaa nykyään kampaamon lattioita. Näyttelijätär nimittäin opiskeli äskettäin itsensä kosmetologiksi, koska ei ole saanut rooleja Hollywoodissa. Blonsky työskentelee kotikaupungissaan Great Neckissä Superstar Hairstylists -salongissa.

– Olin salongissa kampaajalla ja järkytyin, kun näin Nikkin lakaisevan hiuksia lattioilta, eräs asiakas kertoi Radar Online -sivustolle.

Blonsky on työskennellyt tänä vuonna myös kenkäkaupassa, jotta saisi laskunsa maksetuksi. Neitokainen ei kuitenkaan ole luovuttanut näyttelijän uraansa, sillä hän yrittää parhaillaan koe-esiintyä eri rooleihin. Blonsky kommentoikin uutta urasuuntaustaan Twitter-blogissaan ja kertoi, ettei päivätyön hankkiminen tarkoita unelmien menettämistä.

Nicole Margaret ”Nikki” Blonsky näytteli vuonna 2007 Hairspray-musikaalissa koulutyttö Tracy Turnbladia. Hän työskenteli ennen huippurooliaan Cold Stone Creamery -jäätelöbaarissa. Sittemmin neitokainen ei ole juurikaan saanut lupaavia rooleja. Blonsky on myös kokeillut siipiään muusikkona, sillä hän julkaisi On a High -debyyttisinglensä neljä vuotta sitten.