Pikkupoikien ”hurjasta” taekwondo-ottelusta hauska video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkkoon julkaistaan päivittäin kotivideoita esimerkiksi lapsien aiheuttamista hauskoista tilanteista. Taannoin eräs perheenäiti julkaisi verkossa videon, missä hänen lapsensa olivat hauskan leikkihetken yhteydessä päällystäneet kotinsa jauholla. Nyt verkkoon on julkaistu hauska video kahden pojan välisestä taekwondo-ottelusta.

Videolla nähdään, kuinka suojavarusteisiin pukeutuneet pojat seisovat vastakkain jumppasalin lattialla. Pian heidän opettajansa ilmoittaa ottelun alkaneeksi. Kamppailua ja tyrmääviä potkuja ottelussa ei nähdä, sillä pojat tuskin osuvat toisiinsa. Lapset nimittäin eivät uskalla potkia toisiaan, joten he päätyvät heiluttamaan jalkojaan ilmassa. Ottelu näyttääkin lähinnä hauskalta tanssiesitykseltä.