Megan Foxin sisko on kaunotar

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seksikäs näyttelijätär Megan Fox joutui äskettäin raskaushuhujen keskiöön. Tähden viime aikoina pyöristynyt vatsanseutu saatiin nimittäin ikuistettua paparazzien kameroille. Megan peitteli kuvissa mahaansa ja yritti vältellä kuvaajia löysään t-paitaan pukeutuneena.

Megan Fox ei ole puhunut julkisuudessa juurikaan sisaruksistaan. Nyt seksisymboliksi tituleerattu näyttelijätär kuvattiin shoppailemassa Los Angelesissa Kristi-siskonsa kanssa. Tähden bruneten isosiskon tiedetään olevan kymmenen vuotta Megania vanhempi. Katso kuvat tästä.

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, sillä ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati näyttelijättärelle potkuja Transformers-elokuvasta. Tähden väitettiin riitaantuneen elokuvan ohjaajan Michael Bayn kanssa. Foxin kerrottiin muun muuassa haukkuneen suosittua ohjaajaa Hitleriksi. Kaunotar väitti kuitenkin potkujensa jälkeen jättäytyneensä itse elokuvasta muiden työtarjouksiensa takia.