Anna Abreu lupaa muhkean show’n: ”Paljon muutakin kuin musiikkia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen suosikkilaulauja Anna Abreu esiintyy Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa Helsingin jäähallissa 25. helmikuuta. Lavalle marssitetaan tuolloin kattaus, jollaista ei ole ennen Suomessa nähty. Esityksessä nähdään mm. suurin määrä tanssijoita, joita Suomessa on yhden esityksen aikana ollut mukana.

– On todella siistiä päästä tekemään näin suurta show’ta, pääsen kerrankin toteuttamaan sellaista mistä olen aina haaveillut, kertoo Anna Abreu.

Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa esiintyy myös muita musiikin ykkösnimiä sekä Uuden Musiikin Kilpailun finalistit. Finaalin muut esiintyjät julkaistaan tammikuussa ja varsinaisen kilpailun kilpailijat selviävät Uuden Musiikin Kilpailun alkaessa 27. tammikuuta.