Päivällä järjestetty ilotulitus ällistyttää

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ilotulitukset ovat juhlien näyttäviä kohokohtia, joita myös tallennetaan nykyisin aktiivisesti niin kännykkäkameroilla kuin järeämmälläkin kalustolla. Siksi verkossa julkaistaan päivittäin runsaasti kuvia ja videoita ilotulituksista. Nyt erään asiantuntijan ilotuliteshow ihastuttaa verkossa.

Verkkoon julkaistulla videolla nimittäin nähdään, kuinka useita ilotulitteita ammutaan ilmaan päiväsaikaan. Cai Guo-Qiangin luoman esityksen puitteet ovat massiiviset, sillä raketit ammutaan ilmaan näyttävästi.

Ilotulitusraketit näyttävät päiväsaikaan taivaalla mustilta savupilviltä, jotka muistuttavat nopeasti katsottuna lintuparvea. Esityksen puolessa välissä taivaalle ammutaan värikkäiden rakettien kirjo, joka näyttää upealta sinistä taivasta vasten.