Kendall Jenner poseeraa upeassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen teini-ikäinen Kendall Jenner yrittää parhaillaan saada jalansijaa mallina. Kaunotar onkin viime vuosien aikana esiintynyt jo useissa lehtikuvissa. Äskettäin hän poseerasi rohkeissa mallikuvissa vain alusvaatteisillaan ja bikineissä.

Nyt 16-vuotiaan Kendall aiheutti aiemmin tällä viikolla närkästystä rohkealla mallikuvallaan, kun hän poseerasi kylpyhuoneessa kuvatussa otoksessa seksikkäässä asennossa ja tiukassa mustassa topissa. Nyt Kendall Jenner nähdään kuitenkin konservatiivisemmassa asussa, mutta edelleen todella upeana Teen Prom -lehden kannessa.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.