Tanssiva teinipoika heitettiin metrojunasta – katso kohuvideo

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on nähty junissa ja metroissa viime viikkoina useita rasistisia välikohtauksia, joissa kantaväestön rasistit ovat ottaneet yhteen esimerkiksi tummaihoisten kanssa. Nyt verkossa kuohuttaa tunteita hieman erilainen Lontoon metrossa sattunut välikohtaus.

Kanssamatkustajat kuvasivat nimittäin kännykkäkameralla nuorta miestä, joka oli varsin lumoutunut kuuntelemastaan musiikista. Teinipoika nimittäin tanssi antaumuksella lähes kymmenen minuutin ajan ja useiden pysäkinvälien ajan.

Matkustajia hauskuttanut tapaus sai kuitenkin ikävän lopun, kun eräs sikamainen miesmatkustaja päätti heittää pojan junasta ja sai siitä ilmeisesti hyvinkin paljon tyydytystä. Tumman miehen henkilöllisyydestä ei ole tietoa, mutta hän on saanut verkossa valtavan palauteryöpyn.Kuva: YouTube