Mystinen paljastus näyttelijä Brittany Murphyn kuolemasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen näyttelijätär Brittany Murphy menehtyi vuoden 2009 jouluna 32-vuotiaana epäselvissä olosuhteissa kotonaan. Vain muutama kuukausi myöhemmin hänen aviomiehensä Simon Monjack menehtyi samassa paikassa ja lähes samalla tavalla.

Nyt asiasta on saatu uutta tietoa, sillä Brittanyn äiti Sharon Murphy kertoo saaneensa selville jotain aivan odottamatonta. Hänen mukaansa asunnossa on myrkyllistä hometta, jonka aiheuttamaan keuhkokuumeeseen parivaljakko kuoli, TMZ uutisoi tänään.

Äiti siis epäilee, että hänen tyttärensä ja tämän aviomiehen kuolisyy olisikin ollut homeessa, eikä lääkkeiden kohtalokkaassa yhteisvaikutuksessa, kuten ruumiinavauksessa pääteltiin. Sharon Murphy on nyt haastanut oikeuteen asunnon rakennuttajat, joilta hän vaatii korvauksia. Äidin mukaan rakennuttajat tarjosivat asiassa sovintoa jo tammikuussa.