Emeli Sande Emma-gaalan pääesiintyjäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monilla arvostetuilla pystellä palkittu skotlantilainen Emeli Sande saapuu Suomeen Emma-gaala 2012 -tapahtuman kansainväliseksi artistivieraaksi perjantaina 20. tammikuuta. Gaala järjestetään Espoon Barona Areenalla.

Sanden Heaven-debyyttisingle nousi elokuussa Englannin listakakkoseksi ja Professor Greenin kanssa yhteistyönä toteutettu Read All About It -single nousi lokakuussa suoraan Englannin listaykköseksi. Tällä hetkellä hän kiertää Eurooppaa Coldplayn lämmittelijänä.

Viime viikolla Emeli Sande sai arvostetun Brit Awards 2012 Master Card Critics’ Choice -palkinnon, ja varsinaisessa palkintojenjakotilaisuudessa hän esiintyy helmikuussa.

Emma-gaala 2012 -tapahtumassa upean illan aikana lavalla nähdään lukuisia maamme menestyneimpiä artisteja niin esiintymässä kuin Emma-patsaita vastaanottamassakin. Barona Areenan yleisöä viihdyttävät esityksineen muun muassa GG Caravan, Michael Monroe featuring Veljekset von Hertzen, Haloo Helsinki!, Regina sekä Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani.