Kansainvälistä Supercrossia helmikuussa Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi keväänä ajetaan ensimmäistä kertaa maamme historiassa motocrossia sisätiloissa Helsingissä, kun Helsingin Messukeskuksessa järjestetään MP 12 -moottoripyöränäyttelyn yhteydessä kansainvälinen SuperCross ja Freestyle Show.

Helsinki SuperCross ja Freestyle Show kokoaa maamme huippukuljettajia sekä ulkomaalaisia tähtiä Helsingin Messukeskukseen kaksipäiväiseen supercrosskilpailuun perjantaina ja lauantaina 3. – 4. helmikuuta.

Kimi Räikkösen omistamasta Ice1Racing-tiimistä mukana ovat motocrossin MM-sarjan kuljettajat Santtu Tiainen sekä ensimmäisen kilpailunsa Suomessa ajava australialainen Dean Ferris. Mukana on myös urallaan supercrossin Euroopan mestaruuttakin juhlinut ranskalainen Fabien Izoird.

MP 12 -moottoripyöränäyttelyssä SuperCross Areenalla nähdään lisäksi freestyle-motocrossia sekä KTM Enduro Cross -kilpailu. KTM Enduro Crossissa yhdistyvät supercross ja enduro, jolloin ratapohjana käytetään supercrossrataa, mutta siihen lisätään erilaisia esteitä, kuten tukkeja ja kiviä. Radalle päästetään muun muassa enduron MM-pronssimitalisti Matti Seistola sekä moninkertainen MM-mitalisti Marko Tarkkala.