Katie Price vonkaa Peter Andrea takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis ja realitytähti Katie Price joutui aiemmin tässä kuussa ostamaan kotiinsa huippuluokan hälytysjärjestelmät kidnappausuhan takia. Povipommi kertoi ottaneensa rajun uhkauksen vakavasti ja halusi taata suojatun ja turvallisen ympäristön perheelleen.

Äskettäin Katie Price kertoi, että hänen avioliittonsa laulaja Peter Andren kanssa rikkoutui realityohjelmien takia, ja sen jälkeen povipommi hyökkäsi rajusti exäänsä vastaan lukuisia kertoja. Ero oli yksi riitaisimmista vuosiin. Nyt 33-vuotiaan povipommin kerrotaan kuitenkin yllättäen lämmittelevän suhdettaan kahden lapsensa isään. He nimittäin haluavat olla taas yhdessä lastensa tähden ja viettävätkin muun muuassa joulun ja uuden vuoden yhdessä jälkikasvunsa kanssa.

– Katie ja Peter ovat valmiita palaamaan yhteen. He ovat muun muuassa keskustelleet siitä, että he aikovat näyttäytyä julkisuudessa yhdessä, ex-pariskunnan perheystävä kertoi The Sun -lehdelle.

Julkkisparilla on kuusivuotias Junior-poika sekä neljävuotias tytär Princess. Pricella on myös yhdeksänvuotias Harvey-poika jalkapalloilija Dwight Yorken kanssa. Andre on kertonut aiemmin julkisuudessa, ettei aio ikinä palata yhteen ex-vaimonsa kanssa.

Katie Price, syntymänimeltään Katrina Amy Alexandria Alexis Infield, on seurustellut lyhyesti muun muuassa urheilutähtien Teddy Sheringhamin ja Dwight Yorken kanssa. Hänen seurustelusuhteensa brittilaulaja Dane Bowersiin päättyi traagisesti, sillä Price teki abortin saatuaan selville Danen pettäneen häntä. Realitytähdellä on kolme lasta ja hän on ollut kaksi kertaa naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.