Mikä taantuma? Laulamisella tienasi 72 miljoonaa vuodessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arvostettu Forbes-lehti tunnetaan jokavuotisista varakkuuslistoistaan, joissa kerrotaan muun muuassa ketkä ovat maailman rikkaimmat ihmiset. Äskettäin räppäri Jay-Z äänestettiin eniten tienaavaksi räppäriksi kun taas Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria vei ykkössijan eniten tienaavista televisionäyttelijättäristä.

Nyt vuorossa on listaus tänä vuonna eniten tienanneista naisartisteista. Ykköseksi nimettiin poptähti Lady Gaga, jonka sijoitus ei tullutkaan juuri yllätyksenä. Laulaja nimittäin on tienannut tänä vuonna huimat 72 miljoonaa euroa muun muuassa konserttituloilla ja levymyynnillä.

Toiseksi listalla sijoittui kantrisensaatio Taylor Swift, joka on kiertänyt tämän vuoden maailmaa Speak Now -kiertueensa merkeissä. Tähden uurastus saikin melkoisen kiitoksen ainakin rahallisesti, sillä Swiftin tilipussiin on kerääntynyt vuoden aikana 35 miljoonaa euroa. Hitfix-sivuston mukaan Swiftin Speak Now -albumi myi ensimmäisen viikkonsa aikana yli miljoona kappaletta.

Muita eniten tienanneita naisartisteja vuosituloillaan olivat muun muuassa poptähti Katy Perry 35 miljoonaa, Beyonce 27 miljoonaa, Celine Dion 23 miljoonaa, Pink 17 miljoonaa, Carrie Underwood 15 miljoonaa, Celine Dion 15 miljoonaa sekä Adele 14 miljoonaa. Myös laulajat Britney Spears sekä Alicia Keys sijoittuivat listalle kymmenen miljoonan vuosituloillaan.