Miss Pop -äänestys käynnistyi – Suomen kaunein poppari haussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kauneimman naispopparin titteli, Miss Pop, on jälleen jaossa viihdelehti Staran perinteisessä äänestyksessä. Anna Abreu johtaa käynnissä olevaa äänestystä niukasti Chisun kiriessä kakkostilalla.

Miss Pop on vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys Suomen kauneimmasta poptähdestä. Vuosittainen kilpailu järjestetään nyt yhdeksännen kerran. Vuoden 2011 Miss Pop selviää tammikuun lopussa, kun yleisöäänestys päättyy. Äänestys on kaikille avoin ja siihen voi osallistua viihdelehti Staran verkkosivuilla osoitteessa www.stara.fi.

Tällä hetkellä Miss Pop 2011 -äänestystä johtaa niukasti Anna Abreu. Toisella sijalla on vuoden tuottajana äskettäin Emma-palkittu Chisu. Parivaljakon äänimäärissä on vain yhden prosentin ero. Kolmannesta sijasta taistelevat tasaväkisesti Suvi Teräsniska, soolouralle suunannut Erin ja Idols-finalisti Stina Girs. Ääniä on annettu reilussa viikossa jo yli 17 000 kappaletta. Tilannetta voi seurata reaaliajassa verkossa.

Hallitseva Miss Pop Jenni Vartiainen on voittanut kauneimman naispopparin tittelin jo neljä kertaa, joten hänet on viimein nostettu voittamattomien kotimaisten popkaunottarien joukkoon. Edellisessä Miss Pop -äänestyksessä Anna Abreu sijoittui toiseksi ja kolmanneksi Chisu.

SUOMEN KOMEINTA POPPARIA HAETAAN PIAN

Viihdelehti Stara järjestää pian myös Mister Pop 2011 -äänestyksen, jossa haetaan maan komeinta poptähteä. Komeinta popparia haetaan helmikuusta alkaen. Hallitseva Mister Pop on Antti Tuisku, joka on voittanut äänestyksen kolme kertaa. Edellisessä äänestyksessä toiseksi sijoittui Koop Arponen ja kolmanneksi räppäri Petri Nygård.

Stara on Suomen suurin riippumaton verkkojulkaisu. 15 – 30 -vuotiaille suunnattu verkkolehti tavoittaa yli 900 000 eri lukijaa kuukaudessa. Stara on myös Suomen suurin viihdealan juttuarkisto, jossa on ilmaiseksi luettavissa yli 34 000 viihdeartikkelia vuodesta 2001 alkaen.