Leikattu supertähti Adele laihtuu silmissä – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatähti Adelen äänihuulista leikattiin äskettäin hyvälaatuinen kasvain. Laulaja joutuikin peruuttamaan kaikki tämän vuoden keikkansa leikkauksen takia. Hänen kerrottiin leikkauksen jälkeen kommunikoivan ihmisten kanssa ääntä tuottavan puhelinsovelluksen avulla.

Adelen uskotaan toipuvan täysin ensi vuoden helmikuuhun mennessä. Nyt 23-vuotias soultähti julkaisi Twitter-blogissaan kuvan itsestään. Kuvan perusteella sairaslomalla oleva laulajatar on laihtunut rutkasti, sillä Adelen kasvojen pyöreys on poissa.

– Takaisin puurtamisessa. Hiukset ja meikki kuosissa. Hyvää joulua! Adele kirjoitti Twitter-blogissaan.Kuva: Twitter

Adelen keikkaraideri vuoti äskettäin julkisuuteen. Laulajatar ottaakin kaiken irti suursuosiostaan ainakin keikkaraiderinsa mukaan. Tähti nimittäin haluaa keikkapaikkansa takahuoneeseen muun muuassa laadukkaita punaviinejä, 12 pulloa eurooppalaista olutta sekä tietyn merkkisiä savukkeita.

Brittiartisti leikattiin Yhdysvaltojen Bostonissa. Adele sai palata tässä viikolla takaisin kotimaahansa, kun lääkärit näyttivät hyvin toipuneelle tähdelle vihreää valoa. Laulaja kirjoitti äskettäin blogissaan olevansa onnellinen ja hyvässä kunnossa. Hän kertoi, että on leikkauksen jälkeen vain rentoutunut ja hengaillut.