Beyonce kielsi television katsomisen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Beyonce odottaa parhaillaan esikoistaan räppärimiehensä Jay-Z:n kanssa. Beyonce joutui raskautensa alkuvaiheissa viihdelehtien riepottelemaksi, sillä hänen väitettiin käyttävän tekaistua raskausvatsaa. Laulajan laskettu aika on helmikuussa.

Nyt joulua odottava Beyonce kertoi kieltäneensä television katsomisen jouluaattona läheisiltään. Raskausaikanakin kiireisesti töitä tehnyt Beyonce nimittäin haluaa rauhoittua jouluna hektisestä työelämästä ja nauttia laatuajasta perheensä kanssa. Beyonce aikookin keskittyä täysillä vain rentoutumiseen ja hengailuun rakkaittensa kanssa.

– Jouluaattona ei katsota televisiota. Olemme olleet tänä vuonna niin kiireisiä, että lomalla aiomme vain rentoutua, Beyonce kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Supertähti ei suostunut paljastamaan, mitä hän on ostanut aviomiehelleen joululahjaksi. Beyonce kuitenkin uskoo, että pariskunta on ostanut toisilleen jotain tulevaa jälkikasvua ajatellen. Laulaja kertoi ostaneensa jo useita lahjoja syntymättömälle vauvalleen.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Äskettäin kaunotar kertoi ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.