Irina huimissa bikinikuvissa – tässäkö täydellinen vartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Shayk on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa nykyisin seurustelevasta neitokaisesta veikattiin jo alkuvuodesta viime vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla.

Mallikaunotar on esiintynyt muun muuassa maineikkaan Sports Illustrated -lehden vuosittaisessa uimapukunumerossa kolmen vuoden ajan. Nyt Irina nähdään esittelemässä uimapuku- ja bikinimallistoa upeissa mainoskuvissa. Niiden perusteella ei liene epäselvää, että hänen vartalonsa lähentelee täydellisyyttä ainakin tällaisiin tarkoituksiin.

25-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kuten Annabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.