Nettiauton Volvo-ilmoitus naurattaa: ”Lämpöönen auto päästää sivuluisuus mettähän”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksityisten ihmisten luokiteltujen ilmoitusten tekstit ovat yleensä varsin puisevia, lyhyitä ja ytimekkäitä. Se lienee tosin päätarkoituskin, mutta välillä on hauska lukea myös hieman tavallisesta poikkeavia ilmoituksia.

Nyt eräässä Nettiauto-palvelu ilmoituksessa myydään 700 euron hintaan vanhaa 740-sarjan Volvoa, jolle on kertynyt mittariin jo mukavat 333.000 kilometriä. Tässä pieni ote ilmoituksen tekstistä.

– Eli tälläänen takapotkuunen Volvo. Jos jotaki hyvää tahtoo autosta sanua, niin on kyllä lämpöönen auto päästää sivuluisuus mettähän kylän raitilla. Ilimastointia ei oo, mutta tosimiäs avaa veivillä klasin! ilmoituksessa todetaan.

– Vittu tuallaanen ruottin ihime kiihry tai kulje yhtään mihinkään! MUTTA BENSAA MENÖÖ KYLLÄ! Kaupungis lähtöö heleposti 12litraa satasella. Ja rahaa taharon tästä sen mitä ilimootukses on. Ostan koko rahalla kaljaa, eli eikähän siinä ny oo jo aivan riittävä peruste sille jotta minen tingi! ilmoitus jatkuu.Kuva: Nettiauto