Sauli Koskinen sivaltaa suomalaisia paparazzeja: ”Menkää jo kotiin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään viihdemaailmassa seurattiin tarkkaan mitä Suomessa ja Helsingissä tapahtui, kun poptähti ja hänen suomalainen poikaystävänsä joutuivat putkaan. Asiasta on tänään uutisoitu maailman suurimpia viihdelehtiä myöden. Sittemmin miehet ovat jo päässeet vapaaksi.

Pian vapautumisensa jälkeen Sauli Koskinen kirjoitti blogissaan kaiken olevan hyvin ja pahoitteli parin aiheuttamaa härdelliä. Enempää mies ei suostunut tapahtumia kommentoimaan julkisesti. Hän kuitenkin totesi blogissaan illan olleen ”ihan tajuttoman hauska” ja toivoi krapulan helpottavan mahdollisimman pian. Aiemmin Adam Lambert kertoi miesten nauttivan jo krapulapurilaisia.

Sauli Koskinen poistui tänään poliisiasemalta ilman, että häntä odottaneet toimittajat ja kuvaajat saivat mieheen katsekontaktia. Asuminen paparazzien pääkaupungissa on selvästi opettanut Saulin väistelemään ei-toivottuja kameroita. Blogissaan mies sivalsikin häntä odottaneita kuvaajia.

– By the way, paparazzit, myös poliisiasemilla on takaovet… Menkää jo kotiin! Sauli kirjoitti.