Tutkijatkin ihmeissään: Kaksoset synnyttivät samaan aikaan samassa sairaalassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tänään tapauksesta, missä äiti ja tytär synnyttivät samana päivänä poikavauvat vierekkäisissä huoneissa. Nyt Yhdysvalloissa uutisoitiin hyvin harvinaisesta tapauksesta, missä kaksossiskot synnyttivät esikoisensa vain minuuttien päässä toisistaan samassa sairaalassa.

23-vuotiaat Danielle ja Nicole Fisher nimittäin synnyttivät lapsensa vain 13 minuutin aikaerolla toisistaan. Danielle synnytti Jonathan-pojan kello 19.43, kun taas Nicole sai Maximus-poikansa 13 minuuttia myöhemmin. Kaksoset uskovat, että heidän ihmeellinen yhteensattuma johtuu ”kaksosten välisestä kommunikaatiosta”.

– Uskon, että tällä on jotain tekemistä kaksosten välisessä kommunikaatiossa. Olemme tehneet kaiken yhdessä koko elämämme, Danielle kertoi The Courier-Post -lehdelle.

Kaksossiskojen lapsivedet lirahtivatkin lattialle samana päivänä. Kaksosten äiti Lisa Fisher kertoi juosseensa tyttäriensä synnytyksen aikaan molempien synnytyshuoneissa. Äidin mielestä koko juttu on uskomatonta. Danielle-sisko kertoi olleensa täysin shokissa, kun hän tajusi siskonsa olevan synnyttämässä viereisessä huoneessa.