Silikonipommien bikinikuvat kyllästyttävät? Katso toinen ääripää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa paparazzit tarjoilevat päivittäin julkaistavaksi sadoittain valokuvia tunnetuista muodokkaista silikonikaunottarista, joiden muotoja kymmenetmiljoonat ihmiset ihailevat. Nyt eräs valokuvaaja on päättänyt tarjota rantakuviin hieman toisenlaista näkemystä.

Kanadalainen valokuvaaja Benoit Paille päätti suunnata kameransa kanssa rannalle ja antaa turistien ottaa itse itsestään haluamansa kaltaisia rantakuvia. Katso projektin tulos tästä.

Kuva: Benoit Paille

Nämä uimapukukuvat ovat kuitenkin nyt aiheuttaneet hieman ihmetystä sillä, että ihmiset näyttävät niissä yllättävän nuivilta siihen nähden, että he ovat rantalomalla ja kelikin näyttäisi olevan kohdallaan. Ehkä heidän lomanautintonsa hieman kärsi, kun tuntematon mies tuli ja pyysi poseeraamaan valokuvassa.