Afrikkaan iskeytyi mystinen metallipallo – merkki elämästä ulkoavaruudesta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden aikana maailmalla on tehty merkittävästi normaalia enemmän havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä. Nyt Afrikassa ihmetellään mystistä metallipalloa, joka putosi yllättäen taivaalta.

Namibian pohjoisosaan pudonnut pallo löydettiin, kun sen putoamisen aiheuttama räjähdysääni kuultiin koko alueella. Äänen uskotaan lähteneen joko pallo ylittäessä äänennopeuden tai iskeytyessä maahan valtavalla nopeudella. Maahan pudotuksesta syntyi näyttävä kraateri, ja pallo itsessään löydettiin lähistöltä.

Uutistoimisto AP:n haastattelemien viranomaisten mukaan kuusi kiloa painavan ja 35 senttiä halkaisijaltaan oleva metallipallo näyttää siltä, että se koostuisi kahdesta yhteen liitetystä puoliskosta. Nyt pallon epäillään olevan merkki Maan ulkopuolisesta elämästä, mutta sen epäillään olevan myös esimerkiksi satelliiteissa käytettävän tankin osa.