Idea elokuvasta: Teinit tekivät täytekakun ulosteesta – syöttivät ystävilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin valkokankailla nähtiin äskettäin elokuva Piiat, jossa taloudenhoitaja kosti emännälleen tekemällä tälle ”suklaakakun” omasta ulosteestaan. Nyt elokuvan tapaus on käynyt ikävällä tavalla toteen, kun amerikkalaisteinit ovat syöttäneet ulostekakkua ystävilleen.

Pennsylvanian osavaltiossa kolme teini-ikäistä tyttöä oli saanut maaliskuussa päähänsä laittaa synttäreitä varten tehtyyn täytekakkuun mukaan myös koiran ulostetta. Käytännön pila meni liian pitkälle viimeistään siinä vaiheessa kun teinit syöttivät kakkakakkuaan pahaa aavistamattomille koulutovereilleen, The Daily Local News of West Chester -lehti uutisoi.

Paikalliset oppilaat, heidän vanhempansa ja muuta asukkaat ovat järkyttyneitä tapahtuneesta. Kolmikko myönsi tekonsa ja heidät tuomittiin oikeudessa vaaran aiheuttamisesta ehdolliseen vankeuteen ja lisäksi 200 tunniksi yhdyskuntapalveluun siivoamaan vessoja.