Pink pelasti koiranpennun varmalta kuolemalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu r&b-poppari Pink, oikealta nimeltään Alicia Moore, on viettänyt tänä vuonna hiljaiseloa musiikkiuraltaan ja keskittynyt lähinnä perheeseensä ja sen kasvattamiseen. Nyt Pink on pelastanut koiranpennun varmalta kuolemalta.

32-vuotias eläinrakas laulajatähti sai kuulla puolivuotiaata Willow-koirasta, jonka omistaja oli pahoinpidellyt ja heittänyt jokeen. Silminnäkijä pelasti koiran, joka oli kuitenkin vakavasti loukkaantunut. Koira oltiin jo lopettaa, kun Pink luki internetistä sen karusta kohtalosta, TMZ uutisoi.

Laulaja otti yhteyttä koiraa hoitaneeseen Ace of Hearts -järjestöön ja tarjoutui maksamaan koiran pelastamiseksi tarvittavat 5.000 dollaria. Nyt koiran henki on pelastettu ja se on adoptoitu rakastavaan perheeseen.

Pink erosi miehestään Carey Hartista vuonna 2008, mutta värikäs avioliitto jatkui myöhemmin. Yhteen palannut pariskunta on sittemmin saanut myös perheenlisäystä.