Röntgenkuvasta löytyi 25 vuotta päässä ollut luoti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lääkärit tekevät aika ajoin erikoisia löytöjä potilaisensa ultraääni- ja röntgenkuvista. Taannoin kerroimme kuinka vanhuksen päästä löytyi sinne lapsuudessa ammuttu luoti. Nyt englantilaisen naisen vatsasta on löytynyt 25 vuotta sitten sinne joutunut lyijykynä.

Neljännesvuosisata sitten nainen tuli vahingossa nielaisseeksi kokonaisen kynän. Hänen aviomiehensä ei kuitenkaan uskonut hurjaa tarinaa, eikä kynä tullut vatsasta pois tai muutenkaan osoittanut merkkejä itsestään. Lopulta nainen alkoi saada 76-vuotiaana vatsakipuja ja ripulia, joiden takia hän meni tapaamaan lääkäriä.Kuva: British Medical Journal

Naisen tarina nielaisemastaan kynästä osoittautui samalla todeksi, sillä kynä löytyi röntgenkuvasta oltuaan sitä ennen vatsassa 25 vuoden ajan, British Medical Journal uutisoi. Nainen vietiin leikkaukseen, jossa kynä poistettiin hänen sisältään. Kaiken lisäksi kynä oli edelleen käyttökuntoinen, ja sillä voitiin kirjoittaa heti leikkauksen jälkeen.