Suomen Coolein Joulukuusi 2011 sinun kotonasi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan sadoissatuhansissa suomalaisissa kodeissa odotetaan aattoillan kohokohtaa, kun jouluruoat on saatu ruokailtua ja Joulupukin on viimein aika astella sisään muhkeiden lahjasäkkiensä kanssa.

Tänä iltana kotien keskipisteenä on luonnollisesti joulukuusi. Niitä ei maailmalta löydy kahta samanlaista, ja siksi toimituksessa päätimme pyytää lukijoita lähettämään valokuvan omasta joulukuusestaan. Stara julkaisee kuvat näyttävimmistä joulukuusista ja niistä järjestetään Suomen Coolein Joulukuusi 2011 -lukijaäänestys.

Joulukuusen kuvan voi lähettää Staraan tietokoneella, tablet-tietokoneella tai vaikkapa suoraan kännykällä osoitteeseen kilpailu@stara.fi. Ensimmäiset kuusikuvat julkaistaan jo huomenna joulupäivänä. Huomaathan, että valokuvan tule olla sinun itse ikuistamasi ja että lähetetyt kuvia tullaa julkaisemaan Staran verkko- ja Facebook -sivuilla.