Uutisankkuri lipsautti: Pidän myös ”jormasta” aika paljon

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Television suorissa lähetyksissä tapahtuu päivittäin kommelluksia, joista nyt naureskellaan amerikkalaisten talousuutisten lähetykselle. Siinä pohdittiin mitkä osakkeet voisivat nousta kylmien talvisäiden johdosta, ja eräällä analyytikolla oli asiaan selvä näkemys.

CNBC-televisiokanavan Fast Money -ohjelmassa nähtiin samalla hauska tilanne, kun myös Dick’s Sporting Goods -yhtiö sai uutisankkurilta varauksettoman suosion. Hän tosin ilmaisi asian hieman epäselvästi, joten kollegat ja kotikatsomot ymmärsivät asian mahdollisesti hieman toisin kuin oli alunperin tarkoitettu.

Nyt joku olisi nimittäin voinut luulla, että mies astui yllättäen kaapista kesken lähetyksen. Tästä syystä yritysten nimet kannattaisi sanoa aina kokonaisuudessaan.