Kelly Brook seksikkäänä Joulumuorina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Äskettäin näyttelijätär julkaisi Twitter-blogissaan alastonkuvansa.

Äskettäin kauppoihin ilmestyi neitokaisen tyttökalenteri. Nyt Kelly Brook on jälleen julkaissut faniensa iloksi uuden nettikuvan. Twitter-blogissaan julkaisemassaan kuvassa Kelly nähdään seksikkäässä ja paljastavassa joulumuorin asussa. Kuvatekstissä Brook kyseli, että mikäs se sieltä savupiipusta putosi.

32-vuotias Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.