Mitä lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea? Tässä kolme vinkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Suomessakin jaettiin jälleen valtava määrä joululahjoja, ja samalla ainakin stressi niiden hankkimisesta päättyi jälleen yhdeksitoista kuukaudeksi. Erityisesti monille miehille suurinta tuskaa joulussa aiheuttaakin juuri lahjojen valinta ja hankkiminen.

Joulun alla verkossa on esitelty tuhansittain kuumia lahjavinkkejä, joita kannattaa jo nyt katsastaa ensi vuotta ajatellen. Valitsimme ehdotuksista kolme lahjaideaa, jotka voisivat toimia myös miehille ja ehkä naisillekin, joilla on jo kaikkea. Heille on nimittäin vaikeinta hankkia lahjoja. Harvalta kuitenkaan löytyy esimerkiksi kätevää taskussa kannettavaa sahaa, aikuiskokoa olevaa kolmipyöräistä tai esimerkiksi jättimäistä nallekarkkia.

Kuvat: Think Geek