Joululahjaksi elektroniikkaa? Nämä miehet eivät halua apua naisilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla Suomessakin jaettiin lahjoiksi miljoonien edestä elektroniikkaa, jonka parissa kymmenettuhannet miehet parhaillaankin puuhastelevat. Aivan kaikille vekottimien salat eivät kuitenkaan ainakaan heti aukea, jolloin tuloksena onkin usein turhautumista.

Nyt Britanniassa onkin tutkittu miten tällaiset miehet suostuvat ottamaan vastaan naisten taholta tarjottua apua esimerkiksi matkapuhelimen, tablet-tietokoneen, pelikonsolin, navigaattorin ja muiden laitteiden käytössä. Käyttöapua puhelimitse tarjoavan Geek Squad -palvelun tekemä selvitys osoitti, että elektroniikan kanssa paljon puuhastelleet miehet hyväksyvät usein myös naisten taholta saamansa käyttöavun.

Kuitenkin miehet, joilla on vaikeuksia opetella laitteiden käyttämistä, kieltäytyvät kaksi kertaa muita useammin naisilta saamastaan avusta. Tämä siitä huolimatta, että juuri he apua tarvitsisivatkin. Miehistä 28 prosettia ilmoitti, että he pyytäisivät apua vasta viimeisenä keinona, kun naisista avusta kieltäytyisi vain 16 prosenttia.