Ruotsalaisgrillin nimi noteerattiin Yhdysvalloissa saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama taistelee parhaillaan paikastaan seuraavissa presidentinvaaleissa, mutta samaan aikaan hänen nimeään kantava ruotsalainen nakkikioski niittää menestystä. The Local -verkkolehden jutun myötä nakkikioskista on uutisoitu ympäri maailmaa.

Uutisten aiheena ei ole niinkään Löddeköpingen kaupungissa sijaitsevan grillin loistavat annokset tai messevät mausteet, vaan ennenkaikkea sen nimi. Se on nimittäin presidentillisesti ”Obamas”. The Local -verkkolehden mukaan kolme vuotta sitten avattu ruokapaikka tarjoilee asiakkailleen falafeliä, kebabia ja tietysti makkaraa, eli suomalaisittain lerssiä.

Nakkikioskin egyptiläissyntyiset omistajat Amro ja Soumia Hawary kertoivat julkaisulle seuranneensa presidentti Obaman uraa jo kauan ennen kuin tästä tuli Yhdysvaltojen presidentti.