Sokea Stevie Wonder -koira pelastui viime hetkellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun aikaan tuntuu tapahtuvan keskimääräistä enemmän iloisia ja onnekkaita tapahtumia, kun medioissa kerrotaan ihmeparantumisista ja muista mukavista sattumista. Nyt sokea koira, Stevie Wonder, on pelastunut viime hetkellä.

Vammansa vuoksi maailmankuulun laulajan mukaan nimetty koira katosi marraskuussa kotipihaltaan San Antoniossa, Texasissa. Koira otettiin kiinni ja toimitettiin paikalliseen eläinsuojaan. Koiralla oli kaulapannassa omistajien yhteystiedot, mutta ne olivat vanhentuneet. Sen omistajaa ei tavoitettu, joten koira päätettiin lopettaa. 

Eräs koiria rakastava vapaaehtoinen päätti kuitenkin vielä yrittää lemmikin omistajan paikallistamista internetin välityksellä. Hän julkaisi suositussa Craigslist-palvelussa ilmoituksen. San Antonio Express-News lehden mukaan peruskoulun opettajana työskentelevä vapaaehtoinen tiesi, että koiralla oli jossain sitä kaipaava omistaja.

Lopulta netti-ilmoitus tuotti tulosta ja Stevie pääsi kotiin juuri jouluksi kuukauden pakomatkan jälkeen ja vain pari päivää ennen kuin se oli määrä lopettaa. Sokea lemmikki tunnisti omistajansa äänen heti tämän astellessa lemmikkinsä luokse ja näin useampienkin ihmisten joulu sai onnellisen käänteen.