Räppäri sekosi – käsiraudoissa putkaan omalta keikaltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa uutisoitiin taannoin kuinka valtakunnan kohublondi Johanna Tukiainen heitettiin ulos omalta keikaltaan Kouvolassa hänen käytyään katsojiensa kimppuun. Nyt vastaava tapaus on sattunut Yhdysvalloissa, jossa räppäri Tyler, The Creator on pidätetty.

20-vuotias räppäri Tyler, The Creator, oikealta nimeltään Tyler Gregory Okonma, pidätettiin oman Odd Future -yhtyeensä keikalla sen jälkeen kun hän oli riehunut maineikkaalla Roxy-klubilla Hollywoodin Sunset Boulevardilla. Artisti tunnetaan väkivaltaa ihannoivista lyriikoistaan, ja nyt hän osoitti elävänsä sanoitustensa mukaisesti.

Räppäri hyökkäsi monitorimiksauspöydän luokse kesken illan ja tuhosi sen potkimalla. Klubin järjestysmiehet katsoivat tilanteen niin vakavaksi, että he päättivät soittaa poliisit paikalle. Räppäri pidätettiin epäiltynä vandalismista. Miksauspöytä tuhoutui korjauskelvottomaksi, TMZ uutisoi.