Kristina ja Karissa Shannon Big Brotheriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet kaksossiskokset Kristina ja Karissa Shannon ovat kotimaassaan jo varsin tunnettu kaunotarpari. Kaksosista erityisesti Karissa on nähty usein viihdelehtien sivuilla.

Seksikkäimmiksi kaksosiksi nimetty pari tunnetaan pian myös televisiosta, sillä heidät on kiinnitetty mukaan julkkisten Big Brother -ohjelman brittiversion seuraavalle tuotantokaudelle. Tammikuussa alkavalla kaudella nähdään siis poikkeuksellisen näyttävä sisaruspari, jonka odotetaan vetävän televisioruutujen ääreen myös aikaisempaa enemmän mieskatsojia.

22-vuotiaat kaksoset Kristina ja Karissa Shannon tulivat tunnetuiksi viimeistään kun he seurustelivat molemmat samaan aikaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa vuonna 2008. Suhteen myötä he pääsivät mukaan myös suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan. Vuonna 2007 siskokset pidätettiin epäiltynä kotibileissä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Syyskuussa 2010 kuvia Karissan ja hänen poikaystävänsä Sam Jonesin kotipornovideosta julkaistiin verkossa.