Imogen Thomas julkaisi hämmentäviä joulukuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Walesialainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Sosiaalinen media onkin riepotellut 28-vuotiasta Thomasia ja nimitellyt häntäkodinrikkojaksi.Kuva: Twitter

Suhderumban jälkeen Thomas onkin saanut rutkasti palstatilaa ja neitokainen on ottanut siitä kaiken irti. Big Brother -realityohjelmastakin tutulle kaunottarelle lähetettiin muun muuassa tappouhkauksia salasuhteen selvittyä. Tällä kertaa Imogen nähdään itse julkaisemissaan valokuvissa. Niissä hän poseeraa kotonaan päällään seisten ja joukko viinipulloja sylissään.Kuva: Twitter

Taannoin Imogen Thomas julkaisi itse myös rohkeita alusvaatekuviaan verkossa. Twitter-blogissaan julkaisemissa kuvissa neitokainen totesi, että vatsalihakset ovat hiljalleen tulossa näkyviin ja kertoi saaneensa litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.