Joulun katkerimmat pettymykset – katso törkeät viestit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan miljoonissa kodeissa ympäri maailmaa testaillaan jouluaattona tai joulupäivän aamuna saatuja leluja, elektroniikkaa ja muita lahjoja. Sosiaalisen median perusteella joulu on ollut kuitenkin monille myös katkera pettymys.

Twitter-mikroblogissa monet amerikkalaisnuoret ovat nimittäin purkaneet pettymystään siitä, että heidän vanhempansa eivät olleet hankkineet pukinkonttiin Applen iPhonea tai iPadia. Monet saivat esimerkiksi kilpailevien merkkien tuotteita, jotka eivät kuitenkaan lahjoiksi kelvanneet.

Kaikkein ”krantuimmat” valittavat lisäksi jopa siitä, että he saivat väärän värisen toivelaitteen. Viestien perusteella niiden kirjoittajat eivät välttämättä olleet ansainneetkaan saamatta jääneitä toivelahjoja.Kuva: Twitter